2/6/10

“LA SUPERBOWL DE LA MÚSICA COUNTRY”


Heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy cowboys i cowgirls!!!!!!!!!!!! Aneu-vos preparant que arriba un gran festival que no us podeu perdre!!!!


Farem una escapada amb destinació Morristown, un poblet al comtat de Belmont, Ohio als Estats Units.





Aquest poble és un dels millors exemples conservats d’una ciutat. Reflecteix l’aspecte d’una ciutat la carretera nacional de mitjans del segle XIX.


La majoria d’edificis han mantingut la seva estructura original.


El poble de Morristown es troba en una suau pendent. El carrer principal recórrer el llarg de la base d’aquell turó , i per sobre de la principal i paral•lel a aquest es troba Church Street, el carrer original, “ el Camí de Wheeling”.


L’església més allunyada situada al oest és ara el Ajuntament.


La majoria de les estructures van esser construïdes entre 1840 i 1870. Les cases construïdes després de 1940 són al estil del tipic ranxo de la època i constitueixen la major part de les visites del districte.



Després d’haver fet una petita introducció del poble.

ANEM A VEURE EL QUE ENS INTERESSA !!!!!

GAUDIR DELS MILLORS ARTISTES COUNTRY !!!!

ANEM AL JAMBOREE IN THE HILLS FESTIVAL !!!!

Aquest festival té una durada de quatre dies i es celebra anualment als turons de Morristown (Ohio), els dies 15 de juliol fins el 18 de juliol de 2010 (està a una/dos hores al oest de Pittsburgh) un altre ciutat que val la pena visitar en el comtat de Belmont.


El concert popular és propietat de la companyia matriu Live Nation, que mostra una gran varietat de nous veterans i músics llegendaris. Funciona de dijous a diumenge cada estiu durant la tercera setmana de juliol.


El Jamboree de les muntanyes és un dels majors esdeveniments anuals de la música country.Reuneix més de 100.000 fans de tot els Estats Units i arreu del món. Els admiradors omplen aquest festival arrossegant vagons carregats amb gespa i cadires, cervesa i una pila de gel.

Nosaltres no serem menys!!!!!!


L’amfiteatre al aire lliure està reforçat per varies torres d’altaveus i pantalles Jumbotron TV, pe tal que els aficionats que es trobin situats a dalt del turó puguin gaudir de l’espectacle.


Alguns dels artistes country més importants que van participar-hi l’any passat van esser: Alan Jackson, Brad Paisley, Garth Brooks, Rascal Flatts, Travis Tritt, Alabama,Toby Keith, Keith Urban, Brooks & Dunn entre d’altres.












Els cantants d’enguany i que farán possible que aquest festival sigui un èxit són:


 Brooks & Dunn
 Trace Adkins
 Neal McCoy
 Gary Allan
 Dierks Bentley
 Joe Zelek
 Steve Azar
 Jamey Johnson
 James Otto
 Jerrod Niemann
 Eli Young Band
 ...




I altres que s’anirán anunciant a la pagina oficial.

Per a la reserva d’entrades o qualsevol altre informació del esdeveniment consulteu preus, allotjament,aparcament etc al web:






 


                                                  Per Laia








No hay comentarios: