9/10/10

“ON VIUEN ELS COWBOYS I COWGIRLS”

                                            


Benvinguts a la ciutat més texana de Texas!!!!

Fort Worth és coneguda com la ciutat on “comença  l’oest”, es troba situat a la regió nord-oest de l’estat de Texas, Estats Units.

És la 5ª ciutat més gran de Texas i la 17ª més gran dels EUA.

És la seu del comptat de Tarrant i forma part del Metroplex. Famosa pels seus grans nius de comunicació de ferrocarril, carretera i aire.

La ciutat també és la base d’indústries d’agricultura i ramaderia de Texas. Famosa per la seva indústria diversificada com: la aeroespacial, motor, farmacèutica, alimentària,  refineries de petroli ( que va començar l’any 1920).

Endinsem-nos  a FORT WORTH!!!!!!!!!!!!!!!!!

És divertit visitar aquesta ciutat durant l’espectacle de bestiar i rodeo“ el  reconegut “Fort Worth Stock Show and Rodeo”,  el sostre cobert més gran de tot el món!. Aquest espectacle se celebra a principis d’any entre gener i febrer durant 23 dies i on podran gaudir de tots els aspectes del rodeo incluint la millor gastronomia.

No s’oblidin de visitar la fira ramadera decorada totalment a l’estil “old western”.

La cambra de convencions de turisme de Fort Worth  té una web amb molta informació útil sobre la ciutat i els rodeos que es fan durant tot l’any. Consulteu al web : http://www.fortworth.com/
També trobaran molts bars o tavernes  on podran gaudir de música country.
A destacar:

-         Billy Bob’s que és la taberna més gran del món i on les seves botes  ballaran soles. Amb espectacles de rodeo tots els divendres i dissabtes nit. Concerts etc. Podràn tenir l’oportunitat de prendre una cervesa Lonestar  ( que és elaborada localment en Fort Worth).
-        
Més informació de la taberna Billy Bob’s al link : http://www.billybobstexas.com/index.htm

-         Longhorn Saloon que es va establir l’any 1919, és el saló més antic existent en el Fort Worth Stockyards, manté el seu estil del vell oest i l’atmosfera. Testaments, Hank Williams i Bob són una part de la historia del Longhorn.


Els visitants podran  gaudir de  la música country en viu, ballar a la pista de ball i jugar a billar.

Si li interessa viatjar en el temps passat ho podrà fer amb el tramvia Grapevine que us teletransportarà als anys 1920 – 1930
 “ i veuran la ruta del cotó”.
El ferrocarril és atès  per dos locomotores d’època.
La “Puffy” la locomotora de vapor antiga  de l’any 1896 i de funcionament continu del motor en el sud i la segona locomotora de l’any 1953 ,una GP-7 diesel.
El recorregut va des de l’històric cinturó entre Grapevine i el mig del Districte Històric nacional de Stockyards. 

No hi ha lloc a Texas com Port Worth Stockyards Station en el cor del Districte Històric Nacional Stockyards, és un exemple de Texas perquè dona a lloc molts esdeveniments especials.

Per a més informació,  consulteu al web: http://www.stockyardsstation.com/

Museus com el Texas cowboy Hall of fame no us el podeu perdre, rendeix homenatge a  més de 70 vaquers i vaqueres en l’esport de rodeo i tall.
El museu està localitzat en un graner , cada cabina conté fotografies i records, molts d’elles amb vídeos que representen les carreres dels premiats en els seus respectius esdeveniments. TY Murray, Don Gay, George Straits,Willie Nelson... entre d’altres.

També compte amb una col·lecció de 60 vagons d’època , carruatges i trineus i està obert tot els dies de la setmana.

Al Texas cowboy Hall hi trobaran  més de 25 botigues, galeries d’art i excel·lents restaurants.


Per una informació detallada de tots els llocs anteriors esmentats consulteu al web: http://www.fortworthstockyards.org/Attractions.aspx

Bon viatge!!!!!

Per Laia

                        

No hay comentarios: