31/7/11

WINCHESTER “La ciutat dels Pomers”
Winchester és una de les 39 ciutats independents situada al nord-est de l’estat de Virginia als EUA .Malgrat ser una ciutat independent funciona com a seu del comtat de Frederick per afins estadístics.
Respecte a la població té una estimació de 25,883 habitants (2011).
La millor època per viatjar i visitar Virginia, en aquest cas la ciutat de Winchester és sens dubte a mitjans i a finals de la primavera, maig , juny o fins i tot a finals d’estiu o inclús a la tardor.
Aquells/lles cowboys o cowgirls que no els agradi les temperatures altes evitin de viatjar a l’estiu. Humitat i altes temperatures poden resultar durant els mesos de juliol i agost incomodes.
Un cop decidits emprendrem el viatge el lloc on va néixer i criar-se una llegenda del món del country, la vocalista Patsy Cline (1932 Winchester, Virginia -1963 Camden , Tennessee), que va esdevenir una de les cantants més influents en la música popular dels Estats Units.
El seu primer èxit va ser “Walkin After Midnight” (1957) i es va convertir en una de les artistes més importants del Grand Ole Opry al 1960.
Els seus grans èxits estan recopilats en 4 cd’s a (“The Patsy Cline Collection” MCA, 1991). Encara que la seva carrera musical va durar només tres anys, el seu impacte se sent encara avui dia en la música country.
D’altra banda localitzem una altre cantant , en aquest cas una americana de música country . La Penny DeHaven nascuda a Winchester. El seu gran èxit va ser “Land Mark Tavern” un duet amb Del Reeves, un altre cantant americà country el 1970.
Winchester Captura l’essencia de tota la Vall de Shenandoah. Ofereix gran varietat de llocs històrics i museus de gran interès.
La nostra primera parada la trobem al Museu de la Vall de Shenandoah.
Aquest museu és la seu de la ciutat, definitivament fa tot el possible per representar adequadament la vida de la vall en el passat i present.La geografia,terreny... etc.
El museu en si encara és molt antic, era la casa original del fundador de Winchester James Wood i que es remunta al 1755. S’hi poden trobar grans jardins que envolten la propietat i val totalment la pena caminar-hi pel voltant per veure la flora i fauna.
Dins del museu hi podeu contemplar pel•lícules, objectes, mapes per ajudar als visitants per comprendre la Vall de Shenandoah des de la prehistòria fins a l’actualitat.
Per a més informació sobre el museu consulteu el web: 

El millor moment per visitar Winchester és al maig pels arbres de flors. Aquesta ciutat informalment és la capital dels arbres de poma. Recollir les pomes durant la temporada pot ser molt divertit, hi ha molts horts de pomes pels voltants de Winchester. Durant aquest mes persones d’arreu de l’estat acudeixen al “ Shenandoah Apple Blossom Festival” un festival de sis dies que se celebra anualment , també és coneguda pels seus famosos convidats i esdeveniments. Durant aquests sis dies aquesta ciutat es plena de vida amb música en directe , exposicions d’artesania, i fent sidra de poma. Altres característiques que inclou són: la Gran Desfilada de Bombers, un carnaval, menjars, curses, passeigs, balls i concerts.
Més recentment, el festival de 2007 va ser el 75è aniversari de la Cavalcada de Bombers, sent una de les desfilades més grans del seu tipus en la nació.


Per a més informarció sobre els esdeveniments del festival consulteu el web: http://www.thebloom.com/events.html

Un altre lloc d’interès és la Seu de StoneWall Jackson , un dels millors generals de la Guerra Civil , que va viure durant una temporada a Winchester. Aquest museu situat a Lexington ( Virginia) a 2h 10min aproximadament amb cotxe, fa un treball excel•lent en donar la visió de la ment d’un geni militar als seus visitants. Cal a dir que la visita guiada és molt completa on et porta a veure la seva casa d’estil gòtic –renaixentista,on va ser el seu quarter general durant els anys 1861 i 1862. Addicionalment podeu trobar objectes interessants com fotos, cartes, notes i mapes de StoneWall Jackson i els seus companys.
L'entrada al museu inclou la visita guiada de la casa. El jardí inclou una varietat de flors, fruites, verdures i herbes. El jardí i la botiga del museu es pot visitar sense recórrer la casa.
Per a més informació sobre els preus i horaris visiteu el web:

A continuació es mostra un mapa de Winchester on us pot ajudar alhora de localitzar els punts d’interès turístic. Com podeu comprovar tots els llocs són a poca distancia.

1. George Washington's Office Museum
2. Stonewall Jackson's Headquarters
3. Abram's Delight Museum & Winchester-Frederick County Historical Society and Winchester Visitor Center
4. Mt. Hebron Cemetery
5. Daniel Morgan's Grave
6. Confederate Cemetery
7. Old Stone Presbyterian Church
8. National Cemetery
9. Fort Loudoun Site (Col. Washington's Headquarters site)
10. 1840 County Courthouse
11. General Sheidan's Headquarters
12. The Handley Library and Archives

Prosseguim la ruta amb la següent visita que per cert pels visitants és considerada una joia. Es tracta del Glen Burnie Historic House and Gardens. Una casa-museu amb jardins pel voltant.
Aquest museu inclou un recorregut per la casa i el jardí ( en total té 6 hectàrees de jardí) i un edifici nou amb diverses galeries que inclouen no només interessants exposicions i informació sobre la historia de la Vall de Shenandoah sinó que també podeu trobar-hi una galeria d’art i una sala de boniques cases en miniatura i mobles.
Els jardins són preciosos i espectaculars. Hi ha un jardí d’aigua i un jardí Xinès ( entre les àrees més convencionals, com un jardí de roses i un jardí de vegetals) al voltant d’una bonica casa.
Glen Burnie Historic House and Gardens ofereix un gran aparcament molt a prop de l’edifici principal.
En el primer pis d’aquest edifici compta amb un taulell d’informació, on trobarà el personal, els banys i un saló de té on pot fer una parada per dinar , i la botiga de regals et sorprendrà amb una gran quantitat de coses realment inusuals. El lloc ideal per comprar regals a les persones que són difícils de trobar detalls per a ells o elles.
La sala en miniatura és una visita obligada pels amants de la casa de nines. Cada caseta esta molt ben decorada, fins i tot es pot observar que a la casa principal en el centre de l’habitació està il•luminada.
Les altres dues exposicions permanents relaten la vida de la zona a través dels segles i la industria tèxtil.
Després trobem una sala d’exposicions itinerants.
La casa Glen Burnie Historic House es localitza tot just al costat de l’edifici principal del museu.
Glen Burnie és la seu del Museu de la Vall de Shenandoah.
Cal a dir que amb un mínim de tres hores està completada la visita . Això si, si decidiu dur a terme la visita us recomano anar-hi dora perquè a Winchester tanquen a les 4 de la tarda.

Per a més informació consulti el web :

A 1.4km del centre de la ciutat trobem el nostre següent punt d’interès: Abram Delight, es tracta d’un lloc de cinc generacions de família provinent de Hollingsworth i que cobreix 200 anys i per suposat te la seva pròpia historia.
Abraham Hollingsworth va arribar a la vall al voltant de l'any 1728, que estava estudiant, amb la intenció de trobar un lloc per construir una casa per a la seva família i per establir una fàbrica per complementar els seus ingressos com a granger. En aquest lloc, va trobar la resposta a les seves necessitats - les terres fèrtils i aigua abundant.
Després de rebre una subvenció de 582 hectàrees, la seva primera vivenda era una cabanya de fusta situada just a l'oest de la casa actual. El pou excavat a mà i la cabina es poden veure durant la visita. Al costat de la cabina s’hi poden trobar un conjunt de rodes de molí que representen una faceta de la petita indústria
El 1943, la ciutat de Winchester va comprar l'antiga casa i 35 hectàrees de terra per dues raons: per preservar la casa més antiga a Winchester i per protegir el subministrament d'aigua subministrada per la primavera, que s'han d'arrendar per molts anys. Un comitè de la Societat de Winchester-Frederick County Historical amb el senyor Irvan O'Connell com a president general i la senyoreta Mary Boxley van estar treballamt durant nou anys per restaurar la casa. La casa es va obrir com a museu el 1961.
Convenientment situat a poca distancia de l’oficina del George Washington Museum. Es trova a 1340 Road S. Pleasant Valley, al nord de la intersecció de l’Avinguda Millwood ( Ruta 50) darrere de l’Estació de bombers.

Per a qualsevol informació d’horaris i preus consulti els links següents:

A destacar sobre els restaurants:
 Cork Street Tavern: és una taberna situada a la part històrica de Winchester. El menjar que se serveix són plats americans, marisc ,barbacoa i ofereixen servei de bar. Els preus i les porcions són molt raonables. Interval de preus : 7€ - 11€ ( 10 $ - 15 $). Sopes a partir de 3€ ($ 4.25).

CONCERTS COUNTRY DESTACTATS EN ELS MESOS D’ AGOST, SETEMBRE, NOVEMBRE I DESEMBRE 2011.

Kenny Chesney
Thursday, 04 August 2011
Virginia Beach Amphitheatre, United States

Brad Paisley Jiffy Lube Live (Formerly Nissan Pavilion)
Bristow, VA Saturday,
24/09/2011
7:00 PM

Jason Aldean Farm Bureau Live at Virginia Beach (Formerly Virginia Beach Amphitheatre)
Virginia Beach, VA
Sunday 11/09/2011
7:30 PM

LeAnn Rimes
Virginia Beach, VA
Saturday, 17 /09/2011
Sandler Center For the Preforming Arts, United States
Ricky Skaggs
Friday, 18 November 2011
Virginia Beach VA
Sandler Center For The Performing Arts, United States

Paul Anka
Wednesday, 30 November 2011
Newport News VA
CNU Ferguson Center for the Arts, United States

Vince Gill
Friday, 09 December 2011
Richmond VA
Landmark Theater, United States


ANIMEU-VOS A RECORRER LA CIUTAT DELS POMERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAVE A NICE TRIP!!!!!!!!!!!!!!
                                                            
                                                                                      Per Laia

No hay comentarios: